Uro-Clin

RÓLUNK

Üdvözöljük Önt az Uro-Clin Kft. honlapján!

Az URO-CLIN Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1997. augusztus 1. napján alakult meg, fő tevékenysége az urológiai szakorvosi ellátás. Egészségügyi szolgáltatóként ellátjuk Pécs, és Baranya megye valamennyi városi, társadalombiztosítás által finanszírozott urológiai járóbeteg szakrendelését, valamint Somogy megyében Barcson, Tolna megyében Dombóváron biztosítjuk az ellátást. Társaságunk közvetlen OEP finanszírozási szerződés alapján egynapos sebészeti ellátást folytat, és speciális urodinamikai, neuro-urológiai vizsgálatokat végez. Országosan 30 egészségügyi intézményben speciális urológiai beavatkozásokat (prosztata termoterápia) koordinálunk.

Szakorvosaink és egészségügyi szakdolgozóink betegközpontú, pácienseinkért elkötelezett szakemberek, képzettségük és a gyógyítás iránti alázatuk tette lehetővé, hogy az URO-CLIN Kft. az elmúlt két évtizedben fokozatoson fejlődve, meghatározó szerepet töltsön be a régió urológiai betegellátásában.

Társaságunk alapfilozófiája a betegek megbecsülése, megbízható, gyors és a legmagasabb szakmai színvonalon történő ellátása. Mindezt a tevékenységünkre, működésünkre vonatkozó jogszabályok és hatósági előírások betartásával, folyamatos minőségbiztosítási kontroll mellett valósítjuk meg.

Kérjük, tájékozódjon honlapunkon szolgáltatásainkról, és bármilyen urológiai panasza jelentkezik, forduljon hozzánk bizalommal.

Tisztelettel:

Dr. Fábos Zoltán

ügyvezető

Kedvezményezett neve: URO-CLIN Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Az URO-CLIN KFT versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

Támogatás összege: 24 999 950 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt befejezése: 2019.04.15.

A projekt tartalma: A beruházás keretében az urológiai sebészeti beavatkozásokhoz egy darab thulium lézer berendezés, valamint egy darab holmium lézer berendezés beszerzése történik, amelyek prosztata műtétek elvégzésére, illetve vese- és ureterkő eltávolítására alkalmas eszközök.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02150